Ivonne Drosten

Locatie 2.

Het mooiste moment is het moment van beroering.
Het werk van Ivonne is afwisselend en divers te noemen, onderwerpen en materiaal gebruik worden afwisselend toegepast, hierdoor krijgt het werk een eigen karakter.
De schilderijen komen vaak tot stand vanuit haar voorliefde voor het realisme dat vooral tot uiting komt bij het onderwerp “ glas”. Dit werk kenmerkt zich door het gevoel voor details in combinatie met lichtnuances waardoor er rust en harmonie ontstaat.
Door het volgen van de opleiding, Upgraders in Art- Korte hogere beeldende beroepsopleiding in Arnhem kwam ook de hedendaagse beeldende kunst aan bod. Haar inspiratiebronnen “ de mensheid in zijn totaliteit” krijgen hierdoor in haar schilderijen een bredere en diepere betekenis. Gedachtesprongen en emoties wisselen zich hierbij af waardoor gebeurtenissen en emoties bijna tastbaar zijn. De toeschouwer krijgt hierdoor de mogelijkheid zijn eigen gedachten hierover te laten gaan.
Aan het begin van het werk staat het eindresultaat bij Ivonne nog niet vast maar ontwikkeld zich tijdens het gehele schildersproces. Tijdens dit proces wordt er gebruik gemaakt van olieverf, acrylverf, inkt of pastelkrijt in combinatie met evt. materialen.
Ivonne geeft schilderlessen en workshops in haar atelier.


Molenstraat 8
6961 DT Eerbeek
Telefoon: 0313 - 654620
Het e-mail adres is weergegeven als afbeelding tegen spam
ivonnedrosten.wordpress.com


Klik voor vergroting.

Klik voor vergroting.