Agenda

eind april

ART-Brummen, kunst- en fietsroute door de mooie gemeente Brummen en 1 locatie in Loenen, is aankomend weekend 25 & 26 april gesloten.
Vanwege de corona-maatregelen zijn een paar ateliers alleen op afspraak te bezoeken zodat er voldoende afstand bewaard kan blijven tussen de bezoeker en de kunstenaar: dus eerst bellen of mailen met de desbetreffende kunstenaar die u eventueel wilt bezoeken.
De meeste ateliers zijn gesloten.
Voor een ieder heeft deze crisis een grote impact, qua gezondheid en qua werk. Afstand houden, stilte om ons heen, schonere lucht, voelbare angst van mensen hoe gaat het nu verder. Dit beïnvloed ons als kunstenaar in ons werk op heel verschillende manieren, voor de één zal de stilte bijvoorbeeld inspirerend werken en voor de ander verlammend. Er ontstaan misschien wel heel verrassende en vernieuwende kunstwerken.
Op www.art-brummen.nl zijn alle gegevens te vinden van de aangesloten kunstenaars. Mieke Diekmann, An Compagne, Trudy Dijkstra, Piet van Middelaar, Otto Koedijk, Annie Elissen, Joop van Ulden en Analies Martin hopen dat zij het laatste weekend van juli hun ateliers weer open kunnen stellen. Dat we elkaar dan weer in goede gezondheid mogen en kunnen ontmoeten.